David Beckham otvoreno: 'Klub je prošao težak period'

0
Radiosarajevo.ba
David Beckham otvoreno: 'Klub je prošao težak period'
Foto: Screenshot/Instagram / David Beckham

Dok je nosio crveni dres, Manchester United je bio jedan od najboljih timova na svijetu, ali već duže vrijeme čeka na osvajanje nekog od najvećih trofeja.

Legendarni David Beckham ističe da se klub sa Old Trafforda nalazi u veoma teškom stanju. U razgovoru za Athletic podcast Talk of the Devils, otvoreno je govorio o situaciji u klubu.

Beckham ističe da je u deceniji nakon penzionisanja Alexa Fergusona 2013. godine, došlo do izbijanja problema na površinu. "Imali su zaista težak period od pet ili deset godina, ali bilo je očekivano nakon što je šef napustio klub.

Egzotična plaža u Neumu koja je postala pravi hit: 'Čisto more, privatnost i mir'

Egzotična plaža u Neumu koja je postala pravi hit: 'Čisto more, privatnost i mir'

Problem nije samo u tome, izgubili smo igrače poput Ryana Giggsa, Roya Keanea i Garyja Nevillea, koji su dugo vremena bili dio Manchester Uniteda. Gubitkom njih, gubite i dio klupske kulture", naglasio je Beckham.

David je govorio o Manchester Unitedu i na promociji novog Amazonovog dokumentarnog filma 99, koji se fokusira na sjajnu sezonu kluba 1999. godine kada je osvojena trostruka kruna. "Bilo je očekivano da će biti teško.

Ipak, svi bismo voljeli da se situacija brzo promijeni, jer već dugo traje ovako", dodao je Beckham.

Posljednji put kada je Manchester United bio šampion Engleske bio je upravo 2013. godine, piše Sport Centar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije