Danas dva meča u Premijer ligi BiH

0
Radiosarajevo.ba
Danas dva meča u Premijer ligi BiH
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Detalji s utakmice Sarajevo - Željezničar

Utakmicama u Sarajevu i Širokom Brijegu, odnosno na Koševu i na Pecari, bit će zaključeno 13. kolo m:tel Premijer lige BiH.

Fudbaleri Sarajeva dočekat će Posušje. Tim s Koševa ima imperativ pobjede u ovom susretu jer želi ostati u borbi za sami vrh tabele, dok gosti pokušavaju iz kola u kolo osvojiti poneki pod kako bi 'isplivali' u sigurnu luku.

Sarajevo je trenutno četvrtoplasirano na tabeli sa 18 osvojenih bodova poslije 12 utakmica, dok je Posušje pretposljednje sa svega osam bodova.

EUFOR uputio važnu poruku političarima u BiH

EUFOR uputio važnu poruku političarima u BiH

MOZZART kladionica smatra da je tim s Koševa veliki favorit danas pa nudi kvotu na pobjedu bordo momaka od 1,38. S druge strane, koeficijent na trijumf gostiju je čak 8,00.

U drugom današnjem susretu, na Pecari, Široki Brijeg će dočekati Rudar iz Prijedora. Radi se o susretu ekipa koje na tabeli dijeli tek jedan bod. Široki je osmi sa 13, a Rudar mjesto ispod s bodom manje.

MOZZART daje prednost domaćinu s koeficijentom 1,57, dok je kvota na gosta 6,50.

Oba današnja susreta igraju se s početkom od 17 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije