Damir Zlomislić: Tek smo napravili 50 posto posla

Radiosarajevo.ba
Damir Zlomislić: Tek smo napravili 50 posto posla
Nogometni klub Široki Brijeg sutra će na stadionu Grbavica braniti jedan gol prednosti (1:0) protiv sarajevskog Željezničara u revanš susretu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Ekipa Gorana Sablića iz prvog susreta ima izuzetno povoljan rezultat, ali Damir Zlomislić je svjestan kako je Široki tek na pola puta.

"Sigurno da imamo pozitivan rezultat protiv Željezničara s obzirom na to da su oni jako dobra ekipa. Bilo je izuzetno teško prvu utakmicu. Mi smo se trudili svih 90 minuta da stvorimo što veću prednost. Ostvarili smo 1:0 i mislim da moramo biti zadovoljni, ali tek smo napravili 50 posto posla i čeka nas jako teška utakmica", istakao je Damir Zlomislić.

Sličnog je mišljenja i napadač Širokog Brijega, Luka Menalo.

"Mislim da će ova utakmica biti malo drukčija od one na Pecari. Sada je Željezničar prisiljen loviti rezultat. Mislim da uz puno truda i zalaganja, te malo sreće možemo izboriti plasman u finale Kupa", rekao je mladi napadač Luka Menalo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije