Ćorić pred Široki: 'Mi smo Željo, igramo na Grbavici i idemo na pobjedu'

0
Radiosarajevo.ba
Ćorić pred Široki: 'Mi smo Željo, igramo na Grbavici i idemo na pobjedu'
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Press FK Željezničar

Željezničar će u okviru 1. kola WWin Lige BiH dočekati Široki Brijeg, a utakmicu je najavio šef stručnog štaba, Denis Ćorić.

Njegovo obraćanje medijima prenosimo u cijelosti:

"Prva dva, tri kola se sve ekipe traže, kako mi, tako i Široki Brijeg. Njihovu ekipu izuzetno dobro poznajem, iz tog sam kraja, imaju dosta iskusnih i kvalitetnih igrača. To je klub koji kao i Željo ne želi da ponovi prošlu sezonu. Mi smo Željo, igramo na Grbavici, želim da se moji igrači postave kao da tražimo pobjedu, ne samo protiv Širokog, nego protiv svih. Uz respekt svima. rekao je Ćorić.

Nasilje u bh. gradu: Brat brutalno pretukao sestru, reagovala policija

Nasilje u bh. gradu: Brat brutalno pretukao sestru, reagovala policija

Svaki trener koji se bavi ovim poslom teži da napreduje iz dana u dan. Došao sam u Želju sa namjerom da svi zajedno pokušamo vratiti klub tamo gdje mu je mjesto. Neće biti lako, ali mislim da uz kvalitetan rad, ove ljude u klubu i navijače možemo to uraditi. Pobjednik sam u duši, to i igračima govorim. Željo je takav klub, gdje svi traže samo najbolje. Kako će to sve biti, vidjet ćemo, ali ja kao trener želim izvući sve najbolje. Vrijeme će sve pokazati.

Imamo problema sa sastavljanjem ekipe zbog sitnih povreda. Vjerujem u svakog pojedinca i ko god bude igrao, dat će svoj maksimum. Što se tiče U-21 pravila, Željo je uvijek bio rasadnik talenata i vjerujem u mlade igrače", rekao je Denis Ćorić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije