Medunjanin asistirao, Cimirot, Aničić i Vršajević pred prolazom

Radiosarajevo.ba
Medunjanin asistirao, Cimirot, Aničić i Vršajević pred prolazom
Facebook / FC Maccabi Tel Aviv
Bh. nogometaši i njihovi klubovi imali su dosta uspjeha u prvim utakmicama play offa Evropske lige koje su se igrale večeras.

Basaksehir našeg Edina Višće je na svom terenu doživio poraz rezultatom 1:2 od Shakhtara, a vrijedi istači da je nad Višćom napravljen penal u 56. minuti.

Astana je na svom terenu sa 2:0 pobijedila BATE, a svih 90 minuta za kazahtasnski tim odigrao je Marin Aničić koji je zaradio i žuti karton u finišu.

PAOK je sa 3:0 razbio Dinamo iz Tbilsija, a dobru utakmicu odigrao je Gojko Cimirot.

Osmanlispor za koji nastupa Avdija Vršajević došao je do vrijedne gostujuće pobjede protiv Midtjyllanda od 1:0, a bivši Zmaj je na terenu proveo svih 90 minuta.

Hajduk iz Splita je poražen sa 2:1 na gostovanju kod Maccabija iz Tel Aviva, a naši reprezentativci, Haris Medunjanin u Maccabiju i Tino Sven Sušić u Hajduku, odigrali su cijeli meč za svoje klubove.

Maccabi je već u 9. minuti poveo protiv Hajduka kada je Alberman doveo domaće u vodstvo i to nakon uigrane kombinacije i sjajne asistencije našeg Harisa Medunjanina.

Rezultati:Rezultati_Europska_Liga.jpg - Medunjanin asistirao, Cimirot, Aničić i Vršajević pred prolazom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije