Centrotrans i FS BiH nastavili saradnju: Vjernom partneru dres s brojem 12

Radiosarajevo.ba
Centrotrans i FS BiH nastavili saradnju: Vjernom partneru dres s brojem 12
U hotelu Terme na Ilidži danas je održana press konferencija povodom potpisivanja ugovora između Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Centrotransa.

"U svakom slučaju radi se o nastavku dogogodišnje saradnje, te smo mi sretni da za partnera imamo respektabilnu kompaniju kao Centrotrans. U proteklih bezbroj akcija i putovanja, poput putovanja u Brazil, sve je proteklo besprijekorno, te se nadamo da ćemo zajedno otići i na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Želim da se zahvalim svom osoblju Centrotransa na uspješnoj saradnji", rekao je generalni sekretar FS BiH, Jasmin Baković.

"Drago mi je što smo kao kompanija koja se bavi organizacijom putovanja nastavili uspješnu suradnju koja je započeta 1994. godine. Želimo kao organizator putovanja ispuniti sve zahtijeve FS BiH u čijem se sastavu nalaze vrhunski svjetski fudbaleri. U proteklih dvadeset i nešto godina smo bili svjedoci svega onog što se dešavalo u Bosni i Hercegovini i oko Fudbalskog saveza. I u onim situacijama kad je FS BiH bio u teškoj situaciji, Centrotrans je bio uz Savez. Bili smo organizatori odlsaska na Svjetsko prvenstvo u Brazil, odlaska na Kirin Kup u Japan. Nadamo se da ćemo naredno takmičenje ispratiti u Rusiji s našom selekcijom, a nadamo se da ćemo obezbijediti najbolje uvjete za reprezentaciju, a igrači će kvalitetom izboriti to takmičenje", rekao je Sejfudin Čengić, genralni direktor Centrotransa.

"Lično sam prezadovoljan uslugom i svi su zadovoljni onim što Centrotrans pruža. Radi se o jednoj kući koja je vjerna fudbalu i reprezentaciji. Mi ćemo dati sve od sebe da nas vozite što duže i što dalje, te se nadam da ćemo imati priliku da odemo na to takmičenje u Rusiji", rekao je selektor reprezentacije Mehmed Baždarević.

Mehmed Baždarević je simbolično uručio Centrotransu dres s brojem 12.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije