Carlo Ancelotti otkrio kada i gdje će završiti trenersku karijeru

0
Radiosarajevo.ba
Carlo Ancelotti otkrio kada i gdje će završiti trenersku karijeru
Foto: EPA - EFE / Carlo Ancelotti

Real Madrid i Borussia Dortmund u subotu u 21 sat na Wembleyu igraju finale Lige prvaka. Trener madridskog kluba Carlo Ancelotti (64) uoči posljednje utakmice sezone dao je intervju za La Repubblicu.

Među ostalim, odbio je govoriti o dolasku Kyliana Mbappea s obzirom na to da posao još nije službeno potvrđen, iako su najpouzdaniji izvori objavili da će sjajni francuski napadač potpisati za Real.

"Moja karijera će završiti u Realu, ali prvo želim osvojiti još jednu Ligu prvaka", poručio je Ancelotti u razgovoru za italijanski medij.

Motaz Azaiza dolazi u Sarajevo

Motaz Azaiza dolazi u Sarajevo

"I ja sam Madridista, poistovjećujem se s klubom, želim ljude u njemu i navijače učiniti sretnima", poručio je Ancelotti, dodavši kako vjeruje da njegov sin Davide može biti glavni trener, no zasad zajedno ostaju u Realu, prenosi SCSport.

San nekadašnjeg menadžera Milana o osvajanju još jednog trofeja u najelitnijem klupskom takmičenju mogao bi biti ostvaren već 1. juna, a jedino je pitanje da li to znači i njegov odlazak u penziju…

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije