Burno na Koševu: Direktorica FK Sarajevo na sastanku s navijačima

Radiosarajevo.ba
Burno na Koševu: Direktorica FK Sarajevo na sastanku s navijačima
Arhiv / Sabrina Buljubašić

Fudbalski klub Sarajevo jučer je smijenio Husrefa Musemića, a klub je pretrpio brojne kritike zbog načina na koji je sprovedena smjena.

Sabrina Buljubašić, direktorica FK Sarajevo, održat će sastanak s predstavnicima najvatrenijih navijača Bordo tima, a istom će prisustvovati i kapiten Sarajeva Krste Velkoski, javlja Sport1.ba.

Husref Musemić, dan nakon otkaza: Srce mi se slomilo, zaplakao sam

Čime sam ja ovo zaslužio!? Zašto se sve ovo meni dešava? I vjerujte mi, nisam mogao više i zaplakao sam.. Srce mi se slomilo, i suza je sama krenula. Iskren sam i moram to kazati. Zašto da se lažemo i kažemo - sve je ok, kada nije. U ponedjeljak 2.

Pojedini navijači danas su se okupili ispred kluba kako bi postavili pitanje zašto je Musemić smijenjen u ovom momentu, a klub će sutra (srijeda) ponuditi odgovore na ova pitanja.

Musemić je danas u razgovoru za Radiosarajevo.ba kazao da mu je otkaz koji je dobio sinoć teško pao, te da ga sve to slomio i  da je zaplakao.

Sve to je ostavilo traga i na navijačima koji su došli ispred klupskih prostorija i tražili odgovor na pitanje koji ni sada već bivšem treneru FK Sarajevo nije jasno - zbog čega je smijenjen. 

Sušić: Ne bih sjeo na klupu FK Sarajevo nakon ovoga šta su uradili Husrefu

Jedna od spekulacija koja se počela vrtiti po nogometnim kuloarima nakon smjene Husrefa Musemića sa pozicije šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo jeste ona da bi tu funkciju sada mogao preuzeti Safet Sušić. Legendarni Pape bi, sasvim izvjesno, na Koševu bio dočekan srdačno, ali ispostavilo se da su ipak u pitanju samo lude želje jednog dijela bordo navijača koje su jednostavno, tek tako, isplivale na društvenim mrežama.

U međuvremenu, u javnosti su se pojavile spekulacije da bi Safet Sušić mogao naslijediti Musemića. Popularni Pape je za SCSport kazao da ga ne zanima dolazak na klupu nakon ovakve smjene Musemića. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije