Buran život bivšeg igrača Reala: Ostavio i treću djevojku - trudnu

Radiosarajevo.ba
Buran život bivšeg igrača Reala: Ostavio i treću djevojku - trudnu
Instagram / Jese Rodriguez

Jese Rodriguez prošao je čuvenu Realovu školu, odigrao i pet sezona kao profesionalac u bijelom dresu, no posljednje četiri sezone uglavnom je taj 27-godišnjak po posudbama.

Burne su promjene klubova, trenutno je u Sportingu, ali i njegov privatan život...

Španski su se mediji tako raspisali da je njegova veza s katalonskom manekenkom Janirom Barm stvar prošlosti.

Iako su u vezi od prošlog ljeta, bivši par ima sina, a i manekenka je objavila indirektnu poruku bivšem da je opet - trudna.

"Mama će uvijek biti uz vas. Naučili su me da nikad ne znate koliko ste snažni sve dok to ne postaje jedina opcija", napisala je uz fotografiju sina koji drži test za trudnoću koji je pozitivan.

Janira Barm - undefinedInstagram: Janira Barm

Samo nekoliko dana ranije oglasio se nogometaš s fotografijom sina, ali i porukom koja je dala do znanja da se nešto događa...

"Život nije lak, ali ne bojte se, nikad nećete biti sami. Vaši problemi su i moji problemi", napisao je Jese na Instagramu.

Tamošnji mediji samo su zaključili da se neke stvari nikad ne mijenjaju, jer je nogometaš, poznat po burnim vezama, opet napravio isto.

Jer iz prethodnih veza ima još tri sina, a romanska s njihove dvije majke (dvije su u pitanju), završavale su gotovo sličnim scenarijem...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije