Brojne poruke podrške za Ronalda i Georginu: "Tvoj bol je i naš bol"

1
Radiosarajevo.ba
Brojne poruke podrške za Ronalda i Georginu: "Tvoj bol je i naš bol"
Foto: EPA / Tužna noć za Ronalda i njegovu porodicu

Fudbalski svijet večeras je potresla vijest o smrti novorođenog sina slavnog Cristiana Ronalda.

Georgina i Ronaldo su u oktobru prošle godine objavili da čekaju blizance i sada su morali da se suoče sa tragičnim gubitkom jednog od njih.

"Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dječak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da osjeća. Samo rođenje naše djevojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Htjeli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i njezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dječak ostaje naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti", napisao je slavni Portugalac.

Jagode nije dovoljno oprati pod mlazom vode, mogu kriti nepoželjne sastojke

Jagode nije dovoljno oprati pod mlazom vode, mogu kriti nepoželjne sastojke

Ubrzo nakon plasiranja ove vijesti u javnost, na adresu Cristiana Ronalda i njegove porodice stiglo je mnoštvo poruka podrške u teškim trenucima kroz koje prolaze.

"Tvoj bol je i naš bol. Šaljemo ljubav i snagu tebi i porodici u ovom trenutku, Cristiano", poručili su iz njegovog kluba Manchester Uniteda.

Felipe Melo, poznati brazilski fudbaler je Ronaldu poručio: "Bog sve vidi, žao mi je, legendo".

Oglasio se i sprinter sa Jamajke Johan Blake, a poruke saučešća poslali su i Edinho, Alex Telles, David de Gea, Alvaro Morata, Diogo Dalot, Kevin Prince Boateng, Badr Hari i mnoge druge poznate ličnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije