Brazilska fudbalska senzacija (17) i manekenka imaju "ugovor o vezi" s određenim pravilima

0
Radiosarajevo.ba
Brazilska fudbalska senzacija (17) i manekenka imaju "ugovor o vezi" s određenim pravilima
Foto: Screenshot/Instagram / Endrick i Gabriely Miranda

Brazilska fudbalska senzacija Endrick (17) otkrio je da su on i njegova djevojka, Gabriely Miiranda, potpisali 'ugovor o vezi' koji sadrži nekoliko bizarnih klauzula.

Endrick ima samo 17 godina, ali već je izrastao u vrhunskog fudbalera, ali i ozbiljnog muškarca koji kraj sebe ima manekenku Gabriely Miirandu (20), s kojom je u vezi već neko vrijeme. Ona ga je bodrila na utakmicama Palmeirasa, a zajedno s njim će ići i put Madrida, pošto je čudesni napadač potpisao za Real Madrid za koji će igrati od narednog ljeta.

Brazilac je pružao sjajne partije za Palmeiras, ali je njegov talent svima bio jasan kada je nedavno u seniorskom derbiju za Brazil protiv Engleske na "Wembleyu" postigao sjajan gol, a potom nekoliko dana kasnije i protiv Španije.

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Dok svi čekaju Endrikov debi za Real, on trenutno u Brazilu uživa sa Mirandom, a tamošnji mediji su sada otkrili da postoji "ugovor o vezi" između njih. On sadrži nekoliko klauzula ili stavki, a ono što obavezno moraju da rade oboje je da svakog dana izgovaraju "volim te".

"Ona mora da mi govori volim te, ja njoj isto, inače bismo oboje prekršili pravila", priznao je mladi napadač.

Postoje neke ozbiljnije odredbe, uključujući zabranu bilo kakvog oblika zavisnosti i drastične promjene ponašanja. U intervjuu za CazeTV ranije ove godine, napadač je objasnio svoju odluku da ne pije alkohol.

Nova zvijezda Real Madrida jednim potezom oduševila sve navijače

Nova zvijezda Real Madrida jednim potezom oduševila sve navijače

"Ne želim da pijem jer, nažalost, s obzirom na stvari koje sam doživio u svojoj porodici, znam da alkohol nije za mene", rekao je Endrick.

Interesantno je da postoje zabranjene riječi u dopisivanju Endrika i Mirande, a neke od njih su: hm, u redu, ljepoto ili kkk (hahaha, na portugalskom). Ko god se ne pridržava tih pravila, mora dati drugoj osobi šta god želi na kraju meseca. Endrik je priznao da je dobio nekoliko telefona od svoje drage jer je jednom prilikom kršila pravila njihovog 'ljubavnog ugovora'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije