Bordo šampionke se spremaju za Ligu prvaka na Bjelašnici

Radiosarajevo.ba
Bordo šampionke se spremaju za Ligu prvaka na Bjelašnici
Kolektiv SFK 2000 Sarajevo se nalazi na pripremama na Bjelašnici. Naše šampionke svaki dan dva puta vrijedno treniraju, kako bi spremne dočekale kvalifikacije za Ligu Prvaka.

Igračice Bordo kluba su domaćin kvalifikacionog turnira, a igrat će protiv WFC Kharkiv iz Ukrajine, WFC Ramat Hasharon iz Izraela, te RIGAS FS iz Latvije. Kako teku pripreme na pomenutoj olimpijskoj planini, prenijele su nam igračice SFK 2000 Sarajevo.

"Treniramo veoma kvalitetno, dva puta dnevno i želimo spremno dočekati Ligu Prvaka. Hvala Bogu u ekipi nemamo povreda i iskoristit ćemo ovaj period kako bi se što bolje pripremile. Atmosfera u ekipi je sjajna i jedva čekamo da počnu utakmice", rekla je Jasna Đoković.

"Radimo na kondicionoj pripremi i jedva čekamo početak Lige Prvaka i nove sezone. Prije toga ćemo odigrati još nekoliko prijateljskih utakmica, kako bi podigle takmičarsku formu", kazala je Alma Kamerić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije