Bordo i Plavi opet u borbi za titulu: Pogledajte raspored vječitih rivala

Radiosarajevo.ba
Bordo i Plavi opet u borbi za titulu: Pogledajte raspored vječitih rivala
/ Radiosarajevo.ba
Fudbalski klub Željezničar slavio je kod aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine i lidera prvenstva mostarskog Zrinjskog. Plavi su razbili Plemiće s 4:0 i tako prvenstvo opet učinili zanimljivim.

Ljuti gradski rival ekipe s Grbavice, Fudbalski klub Sarajevo, slavio je protiv Metalleghea u Travniku rezultatom 2:0 i tako došao do četvrte uzastopne pobjede u prvenstvu. Bordo tim se sada nalazi na drugoj poziciji s četiri boda manje od Zrinjskog (35), dok Željezničar ima dva boda manje od ekipe iz Titove 38b.

Činilo se prije par kola da Mostarce ne može niko ugroziti u borbu za titulu prvaka, ali tri utakmice Plemića bez pobjede učinile su prvenstvo ponovo zanimljivim. Posebno su zahvaljujući lošim rezultatima Zrinjskog, profitirali Sarajevo i Željezničar. Do Lige za prvaka ostalo je još pet kola. Pogledajte raspored vječitih rivala i Zrinjskog u preostalih pet kola.

Sarajevo:

Radnik (kući)
Vitez (kući)
Olimpic (u gostima)
Široki Brijeg (kući)
Sloboda (u gostima)

Željezničar:

Čelik (kući)
Krupa (u gostima)
Mladost (kući)
Metalleghe (u gostima)
Radnik (kući)

Zrinjski:

Vitez (u gostima)
Čelik (u gostima)
Krupa (kući)
Mladost (u gostima)
Metalleghe (kući)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije