Bordo bijeli veterani i prijatelji: 'Apsolutna podrška Varešanoviću, imamo jedan zahtjev Mirviću'

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AsAsova

Pocastio ih 100% mirza bijelim, bulazne i veze nemaju sta pricaju.. Nepristojno je da nas lazu i prave budalama, nepristojno je da ona kuja provocira i fol proziva nekog, nepristojno je da se nake runde motaju oko kluba i glume prijatelje a znamo odlicno kakvi su kvarnjaci.. Nagovorite zalizanog smrada da uclani svojih 100 000 navijaca, uvlacite se jedni drugim u gu*ice.. to vam je pristojno i pozeljno.. Rastjerajte sve oko kluba svojim supljim pricama... Sarajevo ne postoji od 2016, kupili su prava i OBAVEZU a ne kravu na pijaci koju mogu zaklat kad hoce.. Ne znam kako ih nije stid pisat ovako nesto, Sarajevo ih je othranilo, ucinilo ljudima..

Pjesmica

Hahahahhahahahaahhahahahahahahahah Joj tragedije mili moj

Hercegovac u Bosni

Veoma brzo će se vidjeti ,ko obmanjuje koga.Cim počnu utakmice.Interesantntno je ovo dovodjenje trenera kod nas ,prvo onaj Hadzibegic pa sad ovaj Varešanović.

/ Najnovije