Borac večeras 'ganja' senzaciju

1
Radiosarajevo.ba
Borac večeras 'ganja' senzaciju
Foto: Arhiv / Ekipa Borca

Fudbaleri Borca večeras će u Banja Luci igrati revanš susret 1. kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv rumunskog Cluja.

Banjalučani će na Gradskom stadionu pokušati nadoknaditi minus od dva gola (1:3) iz prvog susreta igranog prije sedam dana i na taj način napraviti pravu senzaciju.

"Moramo odigrati čvrstu i dobru utakmicu, a da ne razmišljamo o rezultatu iz prvog duela. Imat ćemo publiku i želim da nas navijači nose svih 90 minuta. Želim da Rumuni osjete pritisak, pa ako budu bolji prvi ću im čestitati, a onda neka ih publika nagradi aplauzom. Volio bih da nama pomaže tokom cijelog meča, igračima Borca je potrebna ta pomoć sa tribina", poručio je trener Marko Maksimović pred utakmicu.

Banjalučani su oslabljeni jer večeras neće igrati Jovo Lukić, Bojan Pavlović i Dejan Uzelac. Sva trojica su važni članovi tima.

Kladionica MOZZART smatra da je Cluj favorit i u revanš susretu pa na njegovu pobjedu nudi kvotu 1,55. S druge strane, koeficijent na bh. šampiona iznosi 5,60. Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije