Borac je novi šampion Bosne i Hercegovine, Sarajevo za utjehu osiguralo drugo mjesto

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Horde zla Gornja Maoča

Genocidaši i UZP-ovci uzeše titule u svim sportovima, a nama Bošnjacima tuki ko sa vakcinama. Uskoro nećemo biti prvaci ni u sjedećoj odbojci.

@Horde zla Gornja Maoča

A i u sjedecoj odbojci smo prvaci zahvaljujucu njima.!! Mislim zahvaljujuci njima imamo tu Repku.!!

Bordo prijatelji Gluha Bukovica

Braćo pitari, nije još sve izgubljeno. Ako se genocidaši odcijepe od BIH, nama će biti priznata ova titula, možda odemo i u Ligu prvaka.

Gost

Srbi su genocidaši, Hrvati su UZP-ovci samo su Bošnjaci divni i krasni. Da je kako napraviti Bosnu u postojecim granicama ali bez ijednog Hrvata i Srbina, da svi nestanu. Kako bi onda divna Bosna bila, med i mlijeko. Naravno da mora svaki pedalj da ostane jer i Nevesinje, Ljubuški, Mrkonjić Grad, Orašje su vjekovni Bošnjački gradovi. Dobro je Janša rekao, ljudi żivite u takvoj zabludi da je to nevjerovatno. Mrzite one sa kojima bi živjeli u istoj državi, isto kao nasilni supružnik sa kojim je nemoguće živjeti ali ne želi razvod. Patologija.

dP

Čestitke Borcu na tituli.

/ Najnovije