Bokserski prvak prijeti Messiju: Neka moli Boga da ga ne nađem

0
Radiosarajevo.ba
Bokserski prvak prijeti Messiju: Neka moli Boga da ga ne nađem
Foto: Twitter / Messi čisti pod zastavom Meksika

Argentinci su burno proslavili pobjedu nad Meskikom, koja ih nakon šokantnog poraza od Saudijske Arabije i dalje ostavlja u igri za plasman u osminu finala Mundijala u Kataru, piše dailymail.co.uk

Nakon utakmice igrači Argentine proslavili su pobjedu pjesmom u svlačionici. Objavljeno je nekoliko videa iz svlačionice, a na jednom se vidi kako Lionel Messi, strijelac vodećeg gola, gazi dres Meksika.

Taj potez razljutio je Meksikance, a najglasniji je bio boksač Canelo Alvarez.

Sramotno: Devastirana nekropola stećaka Koritnik u Brezi

Sramotno: Devastirana nekropola stećaka Koritnik u Brezi

"Vidio sam da je Messi čistio pod s našim dresom i zastavom. Treba moliti Boga da ga ne pronađem. Baš kao što ja poštujem Argentinu, on treba poštovati Meksiko. Ne govorim općenito o svim Argentincima, već samo o ovom sranju koje je Messi napravio u svlačionici i što smo svi vidjeli", poručio je Canelo. 


Meksikanac je po mnogima najbolji boksač svijeta izvan teške kategorije i četverostruki prvak supersrednje kategorije. U karijeri ima 58 pobjeda, dva poraza i dvije neodlučene borbe.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije