Blamaža Borussije u derbiju: Bayern protutnjao Dortmundom, hat-trick nevjerojatnog Harry Kanea

1
Hina
Blamaža Borussije u derbiju: Bayern protutnjao Dortmundom, hat-trick nevjerojatnog Harry Kanea
Foto: X.com / Bayern protiv Borussie Dortmund

U najvećem derbiju njemačkog nogometa Bayern je još jednom odnio bodove iz Dortmunda pobijedivši domaću Borussiju s 4:0, a Harry Kane je s tri pogotka debitirao na Signal Iduna Parku u dresu Bavaraca.

Gosti su već nakon devet minuta imali dva pogotka prednosti. Prvo je u 4. minuti Dayot Upamecano glavom pogodio za 1:0, nakon Saneovog ubačaja iz kuta, a onda je u 9. minuti Harry Kane dovršio kontranapad za 2:0 i drugu asistenciju Leroya Sanea.

Kapitan engleske reprezentacije je zapečatio pobjedu Bayerna u 72. minuti svojim drugim pogotkom za 3:0, da bi u trećoj minuti nadoknade postigao i svoj treći gol za konačnih 4:0.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Ekipa Thomasa Tuchela pokazala je da se brzo oporavila od šokantnog poraza u njemačkom Kupu od trećeligaša Saarbrueckena.

Bayern je tako i nakon desetog kola ostao na dva boda od vodećeg Bayera koji ih ima 28, dok je Borussia Dortmund ostala na četvrtoj poziciji s 21 bodom, koliko ih ima i trećeplasirani Stuttgart uz utakmicu manje.

Nogometaši Bayera slavili su s 3:2 na gostovanju kod Hoffenheima, a novi posrtaj doživio je RB Leipzig na gostovanju u Mainzu, gdje je domaćin slavio s 2:0 i ostvario prvu pobjedu u novoj sezoni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije