Bivši reprezentativac umalo zaplakalo pred novinarima: Baljić na rubu suza

Radiosarajevo.ba
Bivši reprezentativac umalo zaplakalo pred novinarima: Baljić na rubu suza
Foto: scsport.ba / Elvir Baljić na rubu suza dočekao pres konferenciju nakon meča protiv Zrinjskog

Trener Elvir Baljić, na rubu suza, dočekao je pres konferenciju nakon meča protiv Zrinjskog u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine, prenosi SCsport.ba.

Mostarski tim je slavio rezultatom 2:1, a nakon meča trener Tuzlaka je bio nezadovoljan suđenjem i poništenim golom koji bi značio i vodstvo gostiju u samom finišu.

“Najmanje bih pričao o fudbalu. Mislim da smo dobro analizirali i za 90 minuta nisu nam napravili nijednu šansu. Presing smo pravili visoko, nisu imali nikakve ideje i mislim da smo zaslužili da prođemo u polufinale”, istakao je Baljić i dodao:

“Mi jesmo mali klub, ali šta treba da vodimo tri ili četiri ili pet razlike da pobijedimo utakmicu. Stvarno nema smisla. Žao mi je svojih momaka što se bore i daju maksimum u 90 minuta. U ovakav način da izgubite, čovjeku prorade emocije. Nisam takav, ali da imam srce od kamena, ne bih mogao izdržati. Zrinjski jeste odlična ekipa, ali situacije koje su se desile. Nismo Real Madrid, jedino tako možemo dobiti utakmicu. Čestitam svojim igračima i želim Zrinjskom puno sreće, imaju odličnu ekipu. Gledali smo neke situacije i nema smisla”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije