Četvrtfinale Kupa BiH: Dva susreta u direktnom TV prijenosu

Radiosarajevo.ba
Četvrtfinale Kupa BiH: Dva susreta u direktnom TV prijenosu
Foto: Armin Herić, www.fkz.ba / Plavi gostuju u Banjoj Luci

U Bosni i Hercegovini danas je na rasporedu nogometna srijeda. Na rasporedu su susreti četvrtfinala Kupa BiH, gdje svakako najviše pažnje privlači duel u Banjoj Luci između Borca i Željezničara.

Osim pred duel sa Borcem: Pokušat ćemo pokazati da imamo kvalitet

Željezničar će u okviru 1/4 finala Kupa BiH gostovati kod Borca, a tim povodom obratio se šef struke, Amar Osim. „Očekujemo tešku utakmicu protiv teškog protivnika i vjerovatno na teškom terenu. Pokušat ćemo iskoristiti nekakve prednosti koje mi imamo i neutralisati prednosti koje Borac ima.

Utakmica počinje u 18 sati, uz direktan TV prijenos na kanalu Arena Sport 1.

Zanimljiv duel igra se u Mostaru, gdje se također sastaju timovi iz vrha BH Telecom Premijer lige BiH. Od 16.30 sati se Pod Bijelim brijegom sastaju se Zrinjski i Tuzla City. Ovaj meč će također biti u direktnom prijenosu, ali na kanalu RTV HB.

Široki Brijeg na Pecari će dočekati lidera Prve lige Federacije BiH sarajevski Olimpik (18 sati), dok se u posljednjem duelu za plasman u polufinale sastaju Rudar i GOŠK. Meč se igra od 15 sati.  

Parovi četvrtfinala:

Rudar – GOŠK (15 sati)
Zrinjski – Tuzla City (16.30, RTV HB)
Široki Brijeg – Olimpik (18)
Borac – Željezničar (18, Arena Sport 1)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije