Bivši kapiten FK Sarajevo o borbi za spas bh. fudbala: 'Podržavam Mirvića, ovako više ne ide'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alf

Pogledajte simulaciju onog iz sirokog kada je velezovac dobio prvi zuti pa kasnije iskljucen? Sjeca li se iko onoga iz borca kada je udario igraca zrinjskog u tuneli. Nikom nista? Sjecate li se zadnje dvije tekme sarajeva u banjoj luci? Sjeca li se ko borca protiv veleza u mostaru. Penal u 93. Minuti? Borac protiv radnika u bijeljini kada je trener radnika pobjesnio? Uvijek borac sa jedne strane pleme ti iebem vico i ostalim u nabih!!

Nije mi jasno

Tolika čaršija a ne može se sakupiti 10+1 zdravih 20-godišnjaka da igraju lopte?!

Joja

Samo otjerat slovenca i ovog debila Ibricica. Vratit sve koje su poslali na posudbu. Ova dvojica se prema nasem klubu ponasaju ko duduk prema nasoj zemlji

Tatar

Svako imalo normalan ga podržava ali od toga nema nikakve gajde valja nešto konkretno uraditi

/ Najnovije