Poraz Zmajeva za kraj noćne more zvane 'kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pele

Dobar naslov...nasim zvjezdicama je prava nocna mora obuci taj dres reprezentacije.Klosari za bolje i nisu ali jos jedan udarac za nas mladi narastaj kojima salju piruku da se ovdje ni za sta ne vrijedi boriti.To su nasi ambasadori sporta!

Tako je

U svemu smo dotakli dno dna,dno

kinez

VI STE SAMO ZA ORAHE TRESTI! !

Mladost

Mladoj generaciji dati sansu da se ostri bez obzira na rezultate. Baletan moze pravac balatska skolamozda nesto i bude od njega. Primjer mladoj generaciji trebaju da budu igraci Hrvatske koji se bore do zadnje sekunde utakmice.

za Kineza

Hvataj se svoje Kine ,Evropa nije za tebe

Ww

Ne zovite ih zmajevi molim vas

dP

Pichkice koje ne vrijedi ni spominjati.

Munja

Vi ste samo za kuknjave, sadake traziti ,kukumakati ,jadikovati ,sve druge optuzivati ,cuclati nagrilu i drekanju o dzenosajdu . Ah da korida i sjedeca odbojka to je vas VRH. Usmrdite se u vasem tamnom vilajetu smrdljivi lojavci. PLJUC

suljaga

Odavno je bilo vrijeme napraviti smjenu generacije. Ne'am pojma zasto se uopste i zvalo Dzeku i Pjanica, ti su momci na kraju karijere. Podmladiti repku i planirati sljedece kvalifikacije.

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

/ Najnovije