Bh. premijerligaš uručio otkaz treneru

0
Radiosarajevo.ba
Bh. premijerligaš uručio otkaz treneru
Foto: Arhiv / Branislav Krunić

Branislav Krunić od danas više i definitivno nije trener Leotara iz Trebinja, kluba koji je s klupe predvodio u protekloj polusezoni Premijer lige BiH.

Leotar je nanizao pet poraza u finišu polusezone, a Trebinjci su odlučili da naprave promjenu na klupi, pa su Kruniću uručili otkaz.

"Branislav Krunić dosadašnji trener tima iz Polica, došao je nakon 17 godina u svoj Leo da srcem, znanjem i iskustvom pomogne na najbolji mogući način, a danas je smijenjen, potvrđeno je! Branislavu, legendi Leotara, želimo sve najbolje u nastavku trenerske karijere i da ga što prije vidimo ponovo na klupi Lea", saopćeno je danas iz kluba, piše SC Sport

Black Tie 2 | Sud BiH objavio detalje odluke: Evo kome su izrekli mjere zabrane

Black Tie 2 | Sud BiH objavio detalje odluke: Evo kome su izrekli mjere zabrane

Od ranije je poznato da će Krunića naslijediti Damjan Ratković, čiji će pomoćnik biti Miodrag Bodiroga. Ratković će samo na papiru biti glavni trener pošto Bodiroga nema profi licencu. Ustvari će Bodiroga biti šef struke.

Hercegovački tim iza sebe ima poprilično lošu polusezonu. Povratnik u bh. elitu na 19 utakmica ostvario je po četiri pobjede i remija, uz čak 11 poraza, što je bilo dovoljno tek za pretposljednju poziciju na zimskoj pauzi.

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije