Baždarević i Misimović posjetili stadion Grbavica

Anadolija
Baždarević i Misimović posjetili stadion Grbavica
FOTO: AA / Mehmed Baždarević
Mehmed Baždarević, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, Zvjezdan Misimović, savjetnik Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH za pitanje fudbala, kao i članovi administracije FS BiH danas su posjetili stadion Grbavica.

Baždarević i Misimović sastali su se sa predstavnicima FK Željezničar. 

Baždarević i Misimović istakli su zadovoljstvo što će, nakon suspenzije 'Bilinog polja', veoma važna utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 'Rusija 2018' protiv Belgije biti odigrana 7. oktobra upravo na 'Grbavici'. Predstavnici N/FS BiH, koji su sa domaćinima održali i još jedan u nizu operativnih sastanaka, bili su zadovoljni dinamikom radova na ovom stadionu”, saopšteno je iz N/FS BiH, javlja Anadolu Agency (AA).

Stadion ”Grbavica“ trenutno je u fazi adaptacije kako bi ispunio zahtjeve Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) i Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) za odigravanje kvalifikacionog susreta sa Belgijom. Rok za završetak radova je 1. oktobra.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije