Bajević: Nisam zadovoljan prikazanim, ali vjerujem u svoje igrače

Radiosarajevo.ba
Bajević: Nisam zadovoljan prikazanim, ali vjerujem u svoje igrače
Foto: Radiosarajevo.ba / S press konferencije

Dušan Bajević, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, obratio se medijima nakon večerašnjeg susreta s Poljskom i poraza rezultatom 1:2.

On je kazao da iz ovog susreta možemo izvući mnoge pouke i da se i loši dani dešavaju.

"Poslije jedne igre dosta dobre protiv Italije možda je ostalo i previše sigurnosti kod nekih igrača koji su ovu utakmicu trebali malo drugačije shvatiti", jedna je od poruka Princa s Neretve.

Također, je dodao kako nikako ne želi kazati kako su samo igrači krivi, već je preuzeo odgovornost i na sebe i kompletan Stručni štab, ali je podvukao kako su se neke stvari trebale drugačije uraditi.

"Ja nisam zadovoljan ovom utakmicom, onom s Italijom jesam. Mi smo ovu utakmicu eksperimentirali i željeli smo dobiti neke odgovore. Neke imamo, dok druge baš i ne. Međutim, vjerujem u igrače iako oni mogu da igraju loše. Iako ne zapostavljamo ni Ligu nacija, bili smo primorani ostaviti tri igrača za utakmicu sa Sjevernom Irskom", dodao je.

U svakom slučaju, govori kako je mislio da smo mogli puno bolje odigrati protiv Poljaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije