Atalanta za duel sa Sarajevom prodala 5.700 ulaznica

AA
Atalanta za duel sa Sarajevom prodala 5.700 ulaznica
Radiosarajevo.ba / Koreografija Hordi zla
Fudbalski klub Atalanta saopćila je da je do ponedjeljka u 23 sata za prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Europe protiv bh. predstavnika Sarajeva prodala 5.700 ulaznica.

Kapacitet stadiona Mapei u Reggio Emiliji, na kojem će klub iz Bergama ugostiti Bordo tim, je skoro 24.000 mjesta. Stoga su iz italijanskog kluba pozvali navijače da u što većem broju dođu i podrže svoje ljubimce na prvom europskom stepeniku.

Cijene ulaznica za susret sa Sarajevom kreću se od deset do 50 eura u pretprodaji. Na dan utakmice biće potrebno izdvojiti nešto veći iznos, jer se cijene kreću 20 do 70 eura.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Atalante i Sarajeva igrat će se u četvrtak u Reggio Emiliji s početkom u 20:30 sati.

Revanš susret je na programu sedam dana kasnije na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase". Bolji iz ovog duela u trećem kolu kvalifikacija sastat će se s pobjednikom ogleda Hapoel Haifa – Hafnafjordur.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije