Musemić i Krčmarević odabrali igrače za Atalantu i Apollon

Radiosarajevo.ba
Musemić i Krčmarević odabrali igrače za Atalantu i Apollon
Sarajevski rivali Sarajevo i Željezničar u četvrtak će igrati svoje utakmice u drugom pretkolu Europske lige u fudbalu. Sarajevo će gostovati kod Atalante u Reggio Emiliji, dok će Željezničar na svom terenu ugostiti Apollon iz Limassola.

Husref Musemić i Slobodan Krčmarević odabrali su fudbalere na koje će računati u utakmicama drugog pretkola Europske lige.

Sarajevo: Tucaković, Kovačević, Pavlović, Hodžić, Pidro, Šabanović, Mujakić, Šofranac, Adukor, Kurdić, Dupovac, Stanojević, Resić, Rahmanović, Bekić, Radoviac, Crepulja, Mustafić, Halilović, Hebibović, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Handžić i Tatar.

Željezničar: Fejzić, Ćeman, Kjosevski, Stevanović, Pavić, Bakrač, E. Šehić, A. Šehić, Bogićević, Osmanković, Rodin, Ćurjurić, Zec, Blagojević, Šabanadžović, Osmanović, Veselinović, Dacić, Vranješ, Hajdarević, Krpić, Zajmović, Arežina.

Za razliku od utakmica sa Narvom Trans, na spisku Plavih nema Adija Mehremića i Ajdina Mujagića, te Filipa Jazvića koji još nije registrovan, a njih su zamijenili Eldar Šehić, Matej Rodin i Dženan Osmanović. U Bordo timu na spiske se nalaze i Bekić i Crepulja. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije