Argentinski reprezentativci odlučili bojkotovati medije

Anadolija
Argentinski reprezentativci odlučili bojkotovati medije
Twitter / Prtscr
Fudbaleri argentinske reprezentacije odlučili su bojkotovati medije zbog natpisa o njihovom saigraču Ezequielu Lavezziju.

Nakon što su savladalu Kolumbiju rezultatom 3:0 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, igrači su zajedno izašli pred medije.

Kapiten ekipe Lionel Messi izjavio je da niko od igrača više neće davati izjave medijima. Dodao je kako su se na takvu odluku igrači odlučili nakon kritika upućenih Lavezzija, natpisa o lošoj igri i lošoj formi reprezentativaca.

"Primamo dosta optužbi, puno nepoštovanja. Optužbe protiv Lavezzija su veoma ozbiljne. Znamo da zaslužujemo kritike kada igramo loše, ali počeli ste zadirati u naše privatne živote. Sada je stvarno dosta", rekao je Messi.

Argentinski mediji nedavno su objavili kako je Lavezzi, navodno, pušio marihuanu u trening kampu. On je nakon toga izjavio da će podići optužnicu protiv novinara koji je to napisao.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije