Argentina je u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru: Novi show Lea Messija i dva gola Alvareza

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MAN

Agresori ubjedljivo porazeni od Argentine 3:0

Minja

Nisu vise ***

Bakir

Mozda da Dalic Plenkovic i Milanovic pozovu Shmita?

Alf

U Mostaru veceras bez povika Noz zica Srebrenica sa zapadne obale. Bas fino. I kako da navijam za njih? Da slusam ovakva lajanja malih fasista?

Hercegovac u Bosni

Hrvatska redovno igra Europska i svjetska prvenstva, drugi put zaredom igrali polufinale ,bili drugi i treći,čestitam! Volio bih da u proslavama izbace nacionalizam ,pogotovo prema komsijama i susjedima ,pa da svi ko normalni ljudi navijamo jedni za druge.Sve najbolje!

Minja

KAKO NISU??? JOŠ CES DA IH GLEDAŠ!!! ka Db Četvrtase?

Ralle

Četvrtase? ka Minja A gdje ono igraju tzv.zmajevi?

Ante Supak

Gledaj ti ovih pateticni turaka tzv."bosnjaka" znaju da nikada nece uspiti do nijednog svjetskog prvenstva a kamoli u polufinale ili ne daj boze do finala hahahahahahahha

Guest

i onako ste na penale dobijali e nocas ne bi penala,Mars kuci

3:0

Ne znam za vas, ali mi smo sinoć tako bili sretni. Gaučosi su pobjedili i to je bilo to. Navijati za one, čiji navijači skandiraju nož, žica!?! Ni u ludilu!!!

?

A gdje ono igraju tzv.zmajevi? ka Ralle A gdje su oni polupokrsteni majmuni toboznji narod odabrani 2.0?

NE ZABORAVI ZAKON AKCIJA - REAKCIJA....

U Mostaru veceras bez povika Noz zica Srebrenica sa zapadne obale. Bas fino. I kako da navijam za njih? Da slusam ovakva lajanja malih fasista? ka Alf

U Grimovim bajkama?

A gdje ono igraju tzv.zmajevi? ka Ralle

KAKO NE BI PENALA??

i onako ste na penale dobijali e nocas ne bi penala,Mars kuci ka Guest ......... A IZMISLJENI OKO 30-te minute za Argentinu?

/ Najnovije