Arda Guler napušta Real Madrid? Mogao bi ga dovesti velikan europskog nogometa

0
Radiosarajevo.ba
Arda Guler napušta Real Madrid? Mogao bi ga dovesti velikan europskog nogometa
Foto: AA / Arda Guler novi igrač Real Madrida

Sve su prilike da će turski talentovani reprezentativac Arda Guler biti najtraženiji nogometaš Real Madrida u ljetnom prijelaznom roku.

Podsjećanja radi, Guler je propustio dobar dio aktuelne sezone zbog raznih povreda, a kada je i dobio malo minuta na terenu, odmah je pokazao da posjeduje izuzetan kvalitet.

Svakog dana se pojavljuju nova imena timova zainteresovanih za Turčina, dok bi prema najnovijim informacijama ovaj 19-godišnjak karijeru mogao nastaviti na skroz neočekivanoj destinaciji.

Pogledajte u snimku šta se dešava ispred stambeno-poslovnog kompleksa Bulevar u Sarajevu

Pogledajte u snimku šta se dešava ispred stambeno-poslovnog kompleksa Bulevar u Sarajevu

Naime, njemački gigant Bayern želi Gulera na Allianz Areni, te se njegovim dovođenjem planiraju na neki način osveiti Realu za sve što su ‘Kraljevi’ njima napravili u prethodnim godinama.

Florentino Perez je u protekloj deceniji iz Minhena doveo Tonija Kroosa i Davida Alabu, ali bi put prijestolnice Španije ovog ljeta mogao i Alphonso Davies. Čak se i Joshua Kimmich povezivao sa liderom La Lige nedavno.

Stoga, Bayern ovog puta planira angažovati dragulja Reala, Ardu Gulera, kojem su spremni obećati ozbiljniju minutažu od one koju dobija u bijelom dresu, piše Sport AM

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije