Anel Ahmedhodžić napustio reprezentaciju BiH: ‘Nemam više snage za napade na mene i moju porodicu’

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

E moj Zemljace

Kad se igra za reprezentaciju igra se srcem. Ocigledno nisi razumio himnu Zemljo mojih snova mojih Pradjedova ... Bog nek te sacuva za pokoljenja nova.. Brate moj za te stvari se gine na terenu i ostalo nista nije vise bitno tih 90 min.

odjebaus i ti :)

maleni ti si se previše nafurao, da fkt voliš ovu zemlju i reprezentaciju, niko ti na putu ne bi mogao stajati, a ovo ostalo su sve loši izgovori :)

ja sam za srbo-kroatoljubne meleke

iz redoakcje ovog portala, a vi? ne mere nam niko ništa, jači smo od sudbiiiineeee,....

E moj Zemljace

Tih 90min branis Cast Zemlje koja postoji 1000 godina,svojom igrom donosis srecu i mir milionima zivih ljudi,ispunjavas zelju Onih koji nisu vise nisu vise medju nama,Onih koji ce tek doci na ovaj svijet. Al to nije vama u glavi,vama je ko je sta bezveze ne bitno rekao ili ko je kakvu sliku objavio

Tava

Ciganija je to neka izgleda.. Bolje da ne nastupa..

pupak

Pa jarane ti kad si dosao do prvih para posvadjao si se sa babom, sa reprezentacijom, sa navijačima.. Smiri se malo, otidji kod Osmanagica da te provoda malo po tunelima.. Pa moli Barbareza da te vrati..

Gost_Radio_Sarajeva

Ili je nemir ili je strast, ima tog ovde i suviše.

Mada su, mogu ti reći, malo ovi Ahmedhodžići

Mada su, mogu ti reći, malo ovi Ahmedhodžići teški u pi**u *****inu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni suradnici njegovi, snaha i punica, a još izgubi…

Guest

imaš li snage da čutiš i da radiš samo se prašina oko tebe diže,nije to prvi put

***

***

bravo mali,

***

NIKO

Moj Amele glup si ko dva kamena zajedno. Prepoucavaš se ćaćom, puštaš napuhanoj ženi da ti pravi kerijeru, a ti sve to potvrdđuješ. Nemoj više nikad da kažeš da ti je Bosna i Hercegovina u srcu jer lažeš. Da si mogogao igrati za bilo koju drugu reprezentaciju ti bi igrao. Novac je život i to poštujem.

/ Najnovije