Amra Džeko slikala kako pije kafu u Splitu: Da li je ovo konačan znak da je Edin potpisao za Hajduk?

4
Radiosarajevo.ba
Amra Džeko slikala kako pije kafu u Splitu: Da li je ovo konačan znak da je Edin potpisao za Hajduk?
Foto: Screenshot/Instagram / Edin i Amra Džeko

Navijači Hajduka već sedmicama čekaju da se obistine glasine o dolasku Edina Džeke u Hajduk.

Prati se svaka objava, a sada je Edinova supruga Amra dodatno podgrijala te glasine, objavivši šolju kafe s prekrasnim pogledom na pučinu, a lokacija je Split.

Početkom juna pojavila se prva glasina i činilo se kao još jedna patka prijelaznog roka, a s odmakom od gotovo mjesec dana jasno je da se priča ozbiljno kuha.

EURO 2024 | Španija nakon drame i produžetaka izbacila Njemačku i prva prošla u polufinale

EURO 2024 | Španija nakon drame i produžetaka izbacila Njemačku i prva prošla u polufinale

Hajduk želi dovesti Ivana Rakitića i Edina Džeku, svaki dan stižu nove informacije, a navijači Hajduka s nestrpljenjem čekaju.

Turski Fotospor javlja da će Džeko uskoro potpisati dvogodišnji ugovor s Hajdukom, iako ima važeći ugovor s Fenerbahčeom i unosnu ponudu iz Saudijske Arabije.

Džeko ima pregršt razloga za dolazak u Split, u Hajduk. Njemu je život u ovim krajevima, u Dalmaciji, već poprilično posložen. Restoran Ezza u Dubrovniku radi punom parom, supruga Amra i on objavili su gomilu fotografija i video uradaka na društvenim mrežama, fina papice u Ezza restoranu s čudesnim pogledom u Dubrovnik privlači mnoge, a Amra je s njihovih četvero djece dobar dio ljeta provela u Dubrovniku.

Sada je, čini se, u Splitu. I iz šolje kafe "emitira" srca.  Osim dubrovačkog restorana, Džeko ima posla i pred vratima Splita.

Fotografija koju je objavila Amra Džeko

U Grljevcu, u Podstrani, je Džeko sa svojim kumom Senijadom Ibričićem uložio zavidan novac u projekt dvije kaskadne zgrade, tik iznad Jadranske magistrale, piše Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije