Amar Dedić se oglasio emotivnom porukom: 'Nikada ne smijemo gubiti nadu'

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Reis Kavazović je plakao zajedno sa Abu Hamzom

5 Septembra, 2013. Naime, dok su razgovarali u pritvorskoj sobi Abu Hamza je upitao reisa Kavazovića zbog čega ga je posjetio na šta mu je reis odgovorio da ga je posjetio zbog Allaha. Reis Kavazović je osjetio da kao lider muslimana, u ime Allaha, treba pružiti svoju bratsku pomoć Abu Hamzi. Također, prilikom prvog susreta sa reisom Abu Hamza je od dragosti zaplakao. Dok ga je tješio i reis Kavazović se nije mogao suzdržati pa je i sam zaplakao.

Nasrudin Hodza

5 Septembra, 2013. Naime, dok su razgovarali u pritvorskoj sobi Abu Hamza je upitao reisa Kavazovića zbog čega ga je posjetio na šta mu je reis odgovorio da ga je posjetio zbog Allaha. Reis Kavazović je osjetio da kao lider muslimana, u ime Allaha, treba pružiti svoju bratsku pomoć Abu Hamzi. Također, prilikom prvog susreta sa reisom Abu Hamza je od dragosti zaplakao. Dok ga je tješio i reis Kavazović se nije mogao suzdržati pa je i sam zaplakao. ka Reis Kavazović je plakao zajedno sa Abu Hamzom Poslije grljenja i predigre ko je prvi primio bratski metak od njih dvojice?

/ Najnovije