Aladin Isaković: Vitez je osvojio bod u Širokom, ali mi želimo pobjedu

F. Z.
Aladin Isaković: Vitez je osvojio bod u Širokom, ali mi želimo pobjedu
/ FOTO: Mladost DK
Mladost iz Doboja kod Kaknja u prvom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine remizirala je u Krupi na Vrbasu protiv istoimenog domaćina rezultatom 1:1.

Kakanjci danas gostuju u Vitezu, a kapiten gostiju očekuje tešku utakmicu protiv ekipe koja je u prvom kolu osvojila veliki bod na Pecari kod Širokog Brijega.

"S obzirom na to kakav smo rezultat imali u Krupi na Vrbasu ne možemo biti zadovoljni. Bili smo mnogo bolja ekipa, ali dosuđen je taj penal. Ja ne bih pričao o suđenju. Mi smo išli na tri boda. Na kraju žalimo za dva boda, što nismo uzeli puni plijen", kaže Isaković i dodaje:

"Vidjeli smo da je Vitez uzeo bod Širokom i da su i izuzetno kvalitetna ekipa, pa ćemo vidjeti šta će biti. Mi ćemo pokušati doći do pobjede. Ja se nadam da možemo ponoviti rezultate iz prošle sezone. Ostali smo u ligi kada je ispadalo šest ekipa i kada pogledamo ko je sve ostao iza nas, mislim da i sada možemo iznenaditi u Ligi 12", ističe Isaković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije