Al Khelaifi nakon pobjede Reala: Faca predsjednika PSG-a predmet ismijavanja

Radiosarajevo.ba
Al Khelaifi nakon pobjede Reala: Faca predsjednika PSG-a predmet ismijavanja
Twitter / Nasser Al Khelaifi

Nakon što je PSG uložio u transfere Neymara i Mbappea 400 miliona eura i opet ispao u osmini finala Lige prvaka Nasser Al Khelaifi ponovo je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama, ali on ne odustaje od svog projekta i smatra da je za europsku titulu potrebno još vremena...

PSG je uložio ogroman novac u trenutnu ekipu, a potrošnja bez granica kulminirala je ovog ljeta kada je samo na transfere Neymara i Mbappea potrošeno nevjerovatnih 400 miliona eura, s ciljem napokon osvojiti Ligu prvaka, po prvi put u historiji kluba.

No, ovog utorka za Parižane je priča u elitnom klupskom nogometnom natjecanju završila. Real je s ukupnih 5:2 prošao dalje i pokazao ko je gazda u Europi, na užas katarskih vlasnika PSG-a čiji je nogometni projekat doživio bolan debakl.

Očekivano, na društvenim mrežama ismijavanju predsjednika Nassera Al Khelaifija nema kraja, a iz arhive je ponovo isplivala njegova užasnuta fotografija od prošle godine kada je bijesan gledao kako PSG gubi u gostima kod Bayerna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije