Admir Adžem: Zahvaljujem se svima u Željezničaru koji vjeruju u mene

Radiosarajevo.ba
Admir Adžem: Zahvaljujem se svima u Željezničaru koji vjeruju u mene
Kao što smo već izvijestili Upravni odbor FK Željezničar smijenio je dosaadašnjeg šefa stručnog štaba Slavka Petrovića i na njegovo mjesto postavio Admira Adžema.

"Čast i zadovoljstvo je biti na čelu najtrofejnijeg kluba u državi. Zahvalio bih se ljudima u klubu koji su mi dali šansu i koji vjeruju u mene. Svojim radom ću opravdati to povjerenje. Želim da ostvarimo zajedničke ciljeve koje Željo ima i da obradujemo armiju navijača. Nadam se da ćemo imati mnogo razloga za radost", kazao je Admir Adžem, koji je dosada vodio juniorsku ekipu Željezničara i s njom osvojio titulu prvaka BiH.

Sportski direktor Aldin Čenan je upravo naglasio uspjehe Adžema s mladim selekcijama Želje.

"U posljednje tri godine junior je doveo do dvije titule, a bio je prvak i s kadetima. Juniori koji su nedavno potpisali ugovor za prvi tim su odrasli uz Adžema što je veliki plus. Mislim da je on trener koji odlično poznaje svu našu djecu i drago mi je da će dobiti priliku da pokaže svoje trenerske kvalitete", riječi su Čenana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije