Warriorsi na korak do plasmana u finale zapadne konferencije

Fena
Warriorsi na korak do plasmana u finale zapadne konferencije
Košarkaši Golden State Warriorsa sinoć su u Salt Lake Cityju upisali treću pobjedu u polufinalnoj seriji playoffa NBA lige protiv Utah Jazza.

Warriorsi su slavili rezultatom 102:91 i došli na korak do plasman u finale zapadne konferencije. 
 
Za razliku od prve dvije utakmice koji su odigrane na domaćem terenu Golden Statea u Kaliforniji, Warriorsi su sinoć do pobjede došli tek u završnici utakmice.

Jazz je u prvom dijelu utakmice vodio na krilima Rudyja Goberta (21 poena, 15 skokova) i Gordona Haywarda (29 poena), ali u drugom poluvremenu razigrali su se Kevin Durant (38 poena, 13 skokova) i Stephen Curry (23 poena), koji su postigli zadnjih 20 poena gostiju.

Golden State je na taj način došao do sedme uzastopne pobjede u playoffu

Warriorsi su prvu četvrtinu dobili deset razlike, a zatim je Jazz na krilima francuskog centra Goberta odgovorio i prvi put u seriji poveo. Jazz je na poluvrijeme otišao s minimalnim vodstvom od 50:49, da bi u trećem periodu igre poveo s devet poena prednosti, te sa 75:74 početkom zadnje četvrtine.

Ipak, tada su viceprvaci NBA lige napravili seriju od 10:4 i preuzeli vodstvo koje do kraja meča nisu ispuštali.

Četvrta utakmica će biti odigrana u noći na utorak također u Salt Lake Cityju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije