Vanessa pronašla pismo Kobe Bryanta: Cijeli svijet plače s njom na 38. rođendan

Radiosarajevo.ba
Vanessa pronašla pismo Kobe Bryanta: Cijeli svijet plače s njom na 38. rođendan
Foto: Instagram / Kobe sa porodicom

Vanessa Bryant, udovica legenradnog košarkašaka Kobe Bryanta, koj ije poginuo u helikoperskoj nesreći kod Los Angelesa, napunila je 38 godina.

Na Instagramu je objavila da je otvorila poklon koji je dobila od supruga, koji je poginuo s kćerkom Giannom i još sedam osoba u helikopterskoj nesreći 27. januara.

Vanessa je otkrila da je pronašla kovertu s rođendanskom čestitkom od pokojnog Kobeja.

"Juče sam pronašla kovertu adresiranu na: Ljubav mog života, potpisanu s Papi Tu. Čekala sam dan rođendana da bih je otvorila. Tako sam dobila nešto čemu mogu da se radujem do danas", napisala je Vanesa.

"Ironično je da je Kobe imao umjetnički crtež, napravljen od jedne moje fotografije, na kom me anđeo drži, i da se baš to nalazi na koverti. Nedostaješ mi ljubavi, baš kao i moja Mamacita, moj kolega Bik po horoskopu. Zahvalna sam što sam se probudila uz moje tri slatke djevojčice. Voljela bih da smo svi zajedno", napisala je Vanessa Bryant na popularnoj društvenoj mreži.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije