U Košarkaškom savezu BiH i dalje "selo gori, baba se češlja"

1
A. S.
U Košarkaškom savezu BiH i dalje "selo gori, baba se češlja"
Facebook / Vedran Bosnić

I pored alarmantne situacije u Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovina, sjednica Upravnog odbora bit će održana tek u četvrtak, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Iako je "požar" teško ugasiti skoro pa sedam dana nakon "zemljotresa", u Košarkaškom savezu BiH potpuno mirno gledaju na posljednja dešavanja i podnesene ostavke selektora Vedrana Bosnića i predsjednika Mirze Teletovića.

Ko i zašto je donio odluku da se sjednica Upravnog odbora KSBiH održi tek u četvrtak nije nam poznato. Naš portal je saznao da tokom vikenda, pa u ponedjeljak, utorak ali ni u srijedu neće zasijedati košarkaška "vlada".

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Očito je u Košarkaškom savezu BiH ne haju za ostavke i rade po sistemu - "selo gori, baba se češlja".

"Sjednica Upravnog odbora održat će se u četvrtak", saznaje portal Radiosarajevo.ba od izvora iz Košarkaškog saveza BiH.

Podsjetimo, prvo je ostavku u srijedu podnio selektor Vedran Bosnić, a nekoliko sati za njih svoj mandat na raspolaganje je stavio i predsjednik Mirza Teletović. 

Bez dileme u ovom slučaju je i zakazala država, jer nije na vrijeme reagirala i dozvolila je da svi sjajni rezultati muške i ženske selekcije brzo padnu u zaborav.

Zar dug pod nekoliko hiljada maraka na računu sleketora Bosnića i brisanje sa spiska Pašalića, može raspršiti snove kao mjehur od sapunice? Očito da - može.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije