Oglasio se Vedran Bosnić: Vrlo brzo ću izaći u javnost sa odgovorima koji vas zanimaju

0
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Vedran Bosnić: Vrlo brzo ću izaći u javnost sa odgovorima koji vas zanimaju
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Vedran Bosnić

Kao grom iz vedra neba jučer u bh. javnosti odjeknula vijest da je Vedran Bosnić podnio ostavku na poziciju selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Par sati nakon toga, istim stopama krenuo je i Mirza Teletović, koji je podnio neopozivu ostavku na mjestu čelnog čovjeka KSBiH.

Javnost je bila blago rečeno šokirana ovim informacijama, posebno uzmemo li u vidu kako su i muška i ženska selekcija bilježile zaista sjajne rezultate u proteklom periodu.

Ustavni sud donio odluku: Hoće li SNSD-u biti oduzet mandat četvrtog delegata u Domu naroda BiH?

Ustavni sud donio odluku: Hoće li SNSD-u biti oduzet mandat četvrtog delegata u Domu naroda BiH?

On se zahvalio bh. javnosti, navijačima i ljubiteljima sporta koji su mu jučer pružili podršku, nakon što je saopćio svoju odluku o napuštanju klupe bh. selekcije.

"Prije svega htio bih se zahvaliti bh. javnosti, reprezentativcima, našim navijačima i ljubiteljima sporta, koji su mi olakšali jučerašnji dan sa svojom podrškom koju su mi dali. Izvinjavam se medijima, jer juče nisam bio u mogućnosti da odgovorim na njihove pozive. Vrlo brzo ću izaći u javnost sa odgovorima koji vas zanimaju", poručio je Bosnić u izjavi za Anadolu Agency (AA).

Vedran Bosnić je na selektorsku poziciju bh. tima sjeo još 2018. godine, a pod njegovim kormilom ostvarili smo neke značajne i nezanemarive rezultate.

Košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u septembru očekuje nastup na Eurobasketu na kojem ćemo igrati sa Mađarskom, Njemačkom, Slovenijom, Francuskom i Litvanijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije