Šokantna ispovijest Rodmana: Skočila je na mene, vrištala je da me je ubila

Radiosarajevo.ba
Šokantna ispovijest Rodmana: Skočila je na mene, vrištala je da me je ubila
Foto: Twitter / Dennis Rodman

Bivši američki košarkaš Dennis Rodman (58) dao je zanimljiv intervju za jedno britansku televiziju i ponovno izazvao burne reakcije. Čak sedam puta Rodman je bio najbolji skakač lige. Pokušao je Britancima objasniti što je zapravo "skok u košarci".

"Zvijezda baca loptu na koš, ja skočim, ulovim loptu pa je opet odnesem toj istoj zvijezdi. Najdraži skok u karijeri mi je onaj s Madonne na Carmen Electru", kroz smijh je kazao Rodman.

On je i bez imalo zadrške opisao trenutak kad je slomio penis:

"Bili smo na nekakvom krstarenju i cijeli dan sam samo pio i zabavljao se... sunce je upeklo, a ja sam i dalje pio i partijao i do kraja večeri se "odvalio kao majka". U jednom trenutku završio sam s jednom djevojkom u kabini na velikom krevetu i moram kazati da je prilično uživala. Odlučila je otići na drugi kraj sobe, zaletjeti se i skočiti na mene... Krv je šikljala na sve strane, a ona je vrištala: 'O, Bože, ubila sam ga, mrtav je'. Samo sam je pogledao i rekao: "Nisi, dušo, samo si mi slomila peni", ispričao je kontroverzni košarkaš koji je penis lomio čak tri puta.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije