Razija Mujanović podijelila prelijep video: 'Veliki klubovi ne zaboravljaju'

0
Radiosarajevo.ba
Razija Mujanović podijelila prelijep video: 'Veliki klubovi ne zaboravljaju'
Foto:Privatni album / Razija Mujanović

Naša proslavljena košarkašica Razija Mujanović boravila je u Barceloni, gdje je sa svojim bivšim saigračicama slavila 20. godišnjicu prve nacionalne titule u ženskoj košarci koju je ovaj klub osvojio. 

Razija Mujanović je u dva navrata bila članica katalonskog kluba. U njenoj prvoj godini, u sezoni 2002/03, Barcelona je osvojila špansku ligu po prvi put u svojoj historiji. Osvojila je još jednu titulu, u sezoni 2004/05, ali tada je naša košarkašica igrala u Hrvatskoj. 

U videu koji je Razija Mujanović podijelila na svom Facebook profilu, može se vidjeti da su se igračice iz šampionske godine okupile tokom utakmice ženskih košarkaških ekipa Barcelone i Valencije. 

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Uz video, Mujanović je podijelila i poruku koja opisuje veličinu kluba kao što je Barcelona. Napisala je kako veliki klubovi ne zaboravljaju one koji su ih učinili velikim, te tako pokazala veliko poštovanje prema svom bivšem klubu. 

Podsjetimo, u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri koja je završila 2008. godine, Razija Mujanović je, između ostalog, igrala za Jedinstvo, Detroit Shock, Barcelonu, te u dva navrata za Celtu Vigu, gdje je i završila karijeru. 

Danas sam u Barseloni, na poziv mog bivšeg kluba FC Barcelona Basket. Slavimo 20 godina od osvajanja prve i jedine titule prvaka Španije u historiji kluba. 🏆 Veliki klubovi ne zaboravljaju one koji su ih učinili velikim 💙❤️ #ForçaBarça

Posted by Razija Mujanović on Sunday, February 19, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije