Nakon velike pobjede Zmajica: Oglasila se i legendarna Razija Mujanović

0
Radiosarajevo.ba
Nakon velike pobjede Zmajica: Oglasila se i legendarna Razija Mujanović
Facebook / Razija Mujanović

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je dvije pobjede na isto toliko mečeva na Eurobasketu, a oglasila se i legendarna Razija Mujanović.

Mujanović je tim menadžer ženskih košarkaških selekcija reprezentacije Bosne i Hercegovine, a trenutno je sa Zmajicama u Francuskoj.

Nakon 22 godine igramo ponovo na Evropskom prvenstvu i u prve dvije utakmice smo ostvarile dvije pobjede! Igramo za sve vas širom svijeta koji nosite Bosnu i Hercegovinu u srcu. Žargonski rečeno “skačemo na glavu” za svaku loptu da biste uzdignute glave i punog srca sutra hodali svijetom”, napisala ja Mujanović na zvaničnoj Facebook stranici, te je dodala:

Mi smo ljepša strana naše Domovine koju želimo pokazati svijetu. Skromne smo, ali kao što kaže Marica, niko nema srce kao mi! Budite ponosni narode! Idemo dalje”.

Zmajice su trenutno na prvom mjestu u grupi i osigurale su plasman dalje, a u nedjelju igraju utakmicu posljednjeg kola protiv Slovenije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije