Srbija / Partizan izgubio bitku: Selektor reprezentacije BiH dobio spor na sudu

21. 12. 2017. u 10:18:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević dobio je spor protiv svog bivšeg kluba Partizana na sudu, a ovu vijest potvrdio je i direktor Partizana Ostoja Mijailović.

"Vujošević je u sredu obavestio Partizan da je dobio spor na BAT-u. Treba da mu se plati 113.000 evra. Dao je rok Partizanu da se u narednih sedam dana uplati novac ili će dati spor BAT-u, koji će blokirati klub da ne može da registruje igrače", rekao je Mijailović u sportskom dnevniku RTS-a i dodao:

"Mislim da je Vujošević obeležio jedan deo istorije Partizana i da je čovek koji neće staviti svilen gajtan klubu oko vrata. Na pretnju koju je uputio u sredu gledam kao meru upozorenja na naplatu. Moram da mu odgovorim da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati dug. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu kojima to može da se plati", istaknuo je Mijailović.

Vujošević je Partizanu donio 12 nacionalnih titula prvaka, pet puta je osvajao ABA ligu, osvojio je i pet nacionaknih kupova, kao i Kup Radivoja Koraća, a s Partizanom je bio i među četiri najbolje ekipe u Europi. U ekipi iz Humske ostavio je neizbrisiv trag, a Crno-bijelim je kroz "proizvodnju" košarkaša i fantastične rezultate u europskim takmičenjima donio veliku finansijsku dobit i bez ikakve sumnje je najuspješniji trener kojeg je beogradski klub imao. Od ukupno 44 trofeja koliko je Partizan u historiji osvojio, Vujošević je u Humsku donio 23.

NEMA KOMENTARA