Nakon 20 godina ubistvo pod velom tajne: "Sarajevo je moj grad, a za neke sam četnik"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kikirez

Nije se to moglo durati, nekakav Haris sjajni kosarkas u BG-u!

MAKTUB

Nije se to moglo durati, nekakav Haris sjajni kosarkas u BG-u! ka kikirez A ja, nije se ni moglo durati to sto je sin neke Radmile uspjesan kosarkas u Sarajevu. Kako jednom vise ne shvatite da svugdje ima Ljudi i neljudi. A ne mi smo mehlem na ranu, a niko drugi ne valja. Samo glupa osoba moze tako misliti.

marko

Brkic je bio idol svih navijaca Partizana nikakav problem nije imao u Beogradu nemoj da izmisljate

marko

Posto sam citao tih dana puno novine nije bilo interneta kao danas da mozes da lupas i pises svasta, secam se da je pisao da je toba sa opermom bila u golfu tako da je nemoguce da je on nju stavio u kola tj. morao je biti pre toga ubijen a ova dvojica idiota su to mozda uradili. bilo kako bili ili propust policije ili lazno svdocenje

/ Najnovije