Kako je Marica Gajić odbila Srbiju i Sloveniju i obukla dres Bosne i Hercegovine

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

pozitivna i normalna djevojka ne smara se sa srpstvom i konstitutivnosti

kikirez

Hej, Marice...

Bosna

Treba mi zena rodit, uzmite francusku i zvace se Marica!

realno

djevojka je izabrala da bude prva u reprezentaciji jedne drzave, ne zato sto voli drzavu nego zato sto je bolje igrati za repku BiH i biti najbolji u svom selu, a ne boriti se godinama za odabir izmedju bar 3 miliona sposobnih kosarkasica u reprezentaciju Srbije! Cista racunica, i to postujem!

Odlicna igra svih

i dobice na cijeni i dobro e prodati abd poslije ovog EP.. a pogotovo ako odigraju sjajno kao do sada protiv Francuske.. jedva cekam tekmu danas, vec me pozitivna trema trese, pripremamo meze i pice i navijamo svi porodicno! Naprijed Bosno i Hercegovino!

N

Uuuu ona garant nije prava srpkinja. Gledano iz ociju dodikovih i vucicevih ovaca

Nino

Baš cijela? Cijena nije. E novinaru, izgleda, nemaš ti školskih drugova.

Nino

Cijela nije, sigurno. Eee, novinaru, nemaš ti školskih drugova.

/ Najnovije