Jusuf Nurkić nastavio 'rat' sa Shaquilleom O'Nealom: 'To su totalne gluposti'

0
Radiosarajevo.ba
Jusuf Nurkić nastavio 'rat' sa Shaquilleom O'Nealom: 'To su totalne gluposti'
Foto: Phoenix Suns / Jusuf Nurkić

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić oglasio se na društvenim mrežama i nastavio svoj 'rat' s legendarnim Shaquilleom O'Nealom.

Popularni Shaq je čuo da će Jusuf Nurkić tužiti Draymonda Greena, košarkaša Golden State Warriorsa, zbog toga što ga je udario tokom meča

"Želim se obratiti Jusufu Nurkifu, Nurkiću... kako god se zvao. Priča se o podizanju prijave protiv Draymonda Greena. Imam problem s tim jer to samo pokazuje kakav si mekušac. Uništit ćeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša.

Edin Džeko prihvata 'ponudu karijere'? Fenerbahce već našao zamjenu za Dijamanta

Edin Džeko prihvata 'ponudu karijere'? Fenerbahce već našao zamjenu za Dijamanta

Razlog što te je Draymond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopšte pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao i u lice. Ne možeš tužiti nekoga, samo moraš podići svoje veliko dupe i nekom uzvratiti udarac. Šta misliš o tome?", poručio je O'Neal našem Zmaju. 

Odmah je na to reagovao i Nurkić, koji je priču o navodnoj tužbi demantovao. Sada se javio i novinar iz Phoenixa, koji je također kritikovao O'Neala što je rekao nešto neprovjereno.

Nurkić ga je podržao, te napisao: "Najčudnije je to što je rekao 'Nisam siguran da li je tačno, ali želim da komentarišem.' Totalna glupost i nije istina. Shaquiloviću..." 

U sve se uključio i trener Phoenix Sunsa Frank Vogel. On je 'preuzeo odgovornost' za sve što se desilo. 

"Priznaću da sam se našalio sa Shaqilovićem i rekao mu da će Nurkić tužiti Draymonda. Nisam mislio da će mi Shaqilović povjerovati i javno govoriti o tome. Žao mi je", poručio je Vogel na X.com. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije