Žestoke prozivke: Shaquille O'Neal nazvao Jusufa Nurkića 'mekušcem', bh. košarkaš mu odgovorio

2
Radiosarajevo.ba
Žestoke prozivke: Shaquille O'Neal nazvao Jusufa Nurkića 'mekušcem', bh. košarkaš mu odgovorio
Foto: USA Today / O'Neal 'udario' na Nurkića

Legendarni NBA centar Shaquille O'Neal žestoko je prozvao bh. košarkaša Jusufa Nurkića.

Shaq je čuo kako Nurkić želi tužiti Draymonda Greena za napad, nakon što ga je ovaj mučki udario na parketu. Poprilično je O'Neal bio žestok prema bh. košarkašu.

"Ne znam je li istina ili ne, ali želim se obratiti Jusufu Nurkifu... Nurkiću, kako god se zvao", počeo je Shaq i dodao je:

Erdogan povodom odluke Turske: 'Prekidamo trgovinske odnose sa Izraelom'

Erdogan povodom odluke Turske: 'Prekidamo trgovinske odnose sa Izraelom'

"Priča se o podizanju prijave protiv Draymonda Greena. Imam problem s tim. To samo pokazuje kakav si mekušac. Uništit ćeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša. Razlog, gospodine, što te je Draymond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopšte pomislio da podigneš tužbu".

"Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te vidio. Ne možeš tužiti nekoga, samo moraš podići svoje veliko du*e i nekom uzvratiti udarac. Šta misliš o tome, mekušac?", Shaqova je poruka Jusufu Nurkiću.

Bh. košarkaš je odmah odgovorio na ove riječi legendarnog centra. Istakao je da nije istina da podiže bilo kakvu optužnicu.

"Kao prvo, nikad to nisam rekao. Ljudi izmišljaju razna s*anja", poruka je Nurkića, koji je zatim dodao:

"Shaqilović, ja nisam odavde. Neću uzalud bacati novac i niko se više ne tuče u ovoj NBA ligi", poručio je Nurkić.

Podsjetimo, Draymond Green je mučki udario Jusufa Nurkića krajem prošle godine i NBA liga ga je suspendovala na neodređeno. Shaquille O'Neal je odmah stao na stranu zvijezde Golden State Warriorsa i smatrao je da Green uopće ne treba biti kažnjen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije