Hrabre Zmajice su učinile sve, ali Francuska je bila prejaka u četvrtfinalu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@

Umorne bez Marice protiv jake Franuske (sa mnogo vecim Rosterom) i Sudija veliki uspijeh ste napravile, Historijski.!! Respekt Zmajure nase.!!

ohO

Svaka cast cure, glavu gore i hvala Vam i na ovome...a onom skutoru komentatoru sa sk1...mhjooj

ne podcjenjujte

nase djevojke su igrale odlicno i parirale su francuskinjama uprkos umoru i svim nedostacima - odsustvo Marice i kvalitetnijih zamjena za Jones da se malo odmori.. nisu nase djevojke nista losije bile od francuskinja, i mogu igrati sa bilo kim, bez pardona i respekta!

komentator sa SK1

tacno se vidjelo da navija za francuskinje, a prirodom posla bi morao biti neutralan u svojim komentarima.. prijavicu ga, i ostaviti mu negativnu ocjenu.

@komentator sa SK1

Ja sam zbog njega Pajdo moj pobjegao na RTS 2 i tamo sam gledao neko vrijeme ali ne za dugo jer je onaj tamo davio o onoj Fracuskinji udatoj za Srbina i sl, pa sam opet slusao Hrvata.!! JBG kad nemamo sluha za zensku kosarku, mislim drzava.!!

Sve

Marije,Mrine,Milice itd,nigdje Fate i Munevere,one gledaju u fildzan i broje grah.

Francuska

Igral sa pola snage evidentno.

/ Najnovije