Džeko, Teletović i Nurkić uputili emotivne poruke Zmajicama

0
Radiosarajevo.ba
Džeko, Teletović i Nurkić uputili emotivne poruke Zmajicama
Print Screen / Teletović, Nurkić i Džeko

Predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović,  kapiten nogometne reprezentacije Edin Džeko i Jusuf Nurkić, Bosanska Zvijer, jedan od naših najpoznatijih košarkaša čestitali su ženskoj košarkaškoj selekciji na senzacionalnoj pobjedi protiv Belgije rezultatom 70:55 u prvom meču Eurobasketa.

Odmah nakon meča na svojim službenim profilima čestitku su uputili i poručili koliko im znači ovakav uspjeh bh. sporta.

"Radujem se svakoj pobjedi naši reprezentativnih selekcija, u bilo kojem sportu, ali tesko je riječima opisati kakav sam ponos osjećao gledajući vas kako igrate i kako se radujete! Čestitam vam od srca na pobjedi nad Belgijankama! Veliko srce imate. Bravo!", poručio je Džeko.

"Djevojke, vi ste ponos naše zemlje! Ostavile ste srce na terenu za Bosnu i Hercegovinu. Hvala vam za svaki koš i svaku uhvaćenu loptu. Ponosan sam na vas, a ovo je tek početak! Bravo zmajice- Velike čestitke i stručnom štabu. Vjerujemo u vas", napisao je Teletović.

Jusuf Nurkić, NBA zvijezda poručio je kratko "Bravo Zmajice". 

Naše košarkašice svoj meč drugog kola igraju već sutra u 12 sati protiv selekcije Turske, dok će Belgija igrati protiv Slovenije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije